O nas 2017-09-25T11:56:44+00:00

MOJ SVET RABLJENIH OBLAČIL

Sem Katja, zaposlena mamica treh otročkov. Tole je moj četrti otroček, moja dolgoletna želja ki je potrebovala veliko časa da je končno zaživela.

Že od nekdaj obožujem otroke, vse kar je povezano z njimi in seveda otroška oblačilca. Bliža se 10 let kar sem prvič postala mamica dvojčkov in od takrat sem s temi “cart cotkami” dobesedno zasvojena 🙂

Moji otroci počasi odraščajo… beri fanta skoraj ne oblečeta več drugega kot trenerke … jaz pa s premetavanjem teh oblačilc resnično ne bi rada končala 🙂
Torej sem morala nekaj ukreniti in tale spletna trgovina z rabljenimi oblačilci za otročke je rezultat. Upam, da boste v nakupovanju kvalitetnih rabljenih oblačilc našli tudi vi tako veselje kot sem ga sama. Oblačila so kvalitetna, predvsem angleških blagovnih znamk in odlično ohranjena.

Trudila se bom po najboljših močeh, da vsem ustrežem v najkrajšem času, da odpošljem paketke čimprej ter da bodo oblačilca brezhibna. Če se slučajno zgodi, da pride kaj vmes, da najdete kako napakico, ki sem jo spregledala, da velikost ne odgovarja ali kaj tretjega sem vedno dosegljiva in pripravljena da se stvar pozitivno reši, vse stvari se da zamenjati ali pa vrnem denar.

Torej prisrčno vabljeni v moj svet rabljenih oblačil 🙂

Kontakt

Kontaktirajte me!

Če imate kakršno koli vprašanje me lahko kontaktirate. Se bom potrudila, da vam odgovorim v najkrajšem času.
Kontakt

Pri naročilih nad 25€, dostava brezplačna! Opusti