4Pin VENTILATOR Moč Filter za PC Izoliranosti Hi-fi Moč Čiščenja izolacijo Hrupa T1459

4Pin VENTILATOR Moč Filter za PC Izoliranosti Hi-fi Moč Čiščenja izolacijo Hrupa T1459

SKU: b1010

Nov izdelek

€19.47 €13.63
Oznake: ac emi filter, tvi moč filter, eu hifi moč filter, dc filter, pc fi, amplifi avdio, filter, hi-fi, hi-fi power line filter, amplifi, amplifi moč.

4Pin VENTILATOR Moč Filter za PC Izoliranosti Hi-fi Moč Očiščenja

Uvod:

PC in Hi-Fi Fan Vmesnik na Spletu Moč Filter Čiščenje Izolacije Filter z Dvojno

Izolirane z ozemljitvijo, izoliranih v motor ventilatorja za celotno PC napajanje okolje občutljivi za Interferenco, da se prepreči motor ventilatorja hrupa, ki vplivajo motnje iz druge naprave v RAČUNALNIK.Še posebej za razno

Val-občutljive PC audio področju, za odpravo valovanje motnje, lahko dobite takojšnje rezultate.Dober notranji napajalnik okolje ima pozitivne koristi za stabilnost vseh pogon naprav. (PC moč je bila vedno pomanjkljivost in slabost PC in Hi-Fi)

Elfidelity Majhen Veter Sladkorja Ventilator Moči Hrupa Filter Filter, ki uporablja dvojno neodvisni vzporedno filter izolacije design, stopil filtriranje, izbrani Japonska Ina Elna rdečo haljo vročina, avdio, s Japonski Ruby RX30 strokovno napajanje filter kondenzator, Skupaj z polimer trdna kondenzatorji in Philips BBC kovinski film kondenzatorji, v kombinaciji z TDK močni induktorji, odličen dvosmerni filter je ustvarjena za učinkovito izolirati motor ventilatorja iz notranjega omrežja v RAČUNALNIK, očistiti RAČUNALNIK napajanje, in zagotoviti, PC audio okolje.

Tu je tudi modra LED na Majhne Veter Sladkorja, ki ni dekorativne vaze, to je znamenje delovanja Ventilatorja Moč Hrupa Filter Filter izolator.Če LED je opazno strobed, ali impulz ugasne.To kaže, da so motnje, ki jih ustvari fan je večja od največje marže, da Male Vetrne Sladkor lahko nemoteno vrha burr.Če se to zgodi, sem zelo priporočamo, da ne uporabljate te fan, ker je njegov poseg je prevelika, jo lahko ne le resno vplivala na stabilno delovanje RAČUNALNIKA, ampak tudi poškodbe okoliških natančnost električnih naprav, kot so trdi disk.

Namestitev je Majhna, Veter Sladkorja je zelo enostavno.Gre s podlago, lepilo in distribuira a 30 cm 4pin tkane tkanine kača nit.Se lahko namesti svobodno in je enostaven za upravljanje in poti.Edina stvar, ki se je spomnil je, da je majhen veter sladkorja je izolirana design, vhodno in izhodno so usmerjeni napajalnik mora biti povezan z "V" vmesnik ventilator je priključen na "out" vmesnik, sicer fan ne bo delovala.

Funkcija:

To Elfidelity filter, ki bo zagotovila, da bo najbolj onesnažujejo elementov v računalniku (recimo motorji ventilatorjev), bodo širiti hrupa do notranjih ali USB Audio komponente.

To pomaga, da se globoko črno ozadje audio.

Razvil Elfidelity ta edinstven proizvod svoje vrste, ki prinaša HIFI odziv na problem "šuma", ki je del velika večina PC-sistemi, ki temeljijo.

Značilnosti:

PCB so nameščeni na šok, ki absorbira dvojni obraz nalepka

PC priključek za napajanje 4 pin (ventilatorji)

Podaljšek 4 pin (moški-ženska) 25 cm

Dimenzije: 80 x 25 x 20 mm

Teža: 50 g

Tehnologija in materiali:

Uporablja dvojno neodvisni vzporedno filter izolacije oblikovanje idej, lestev, filter,

Japonska ELNA hi-fi Avdio

Japonska Ruby RX30 strokovno napajanje filter kondenzator

Polimer trdna kondenzatorji

Philips BBC kovinski film kondenzatorji

TDK moč induktorji

Pri namestitvi upoštevajte smer,en konec "V" povezan z matično ploščo, "SI" Priključevanje na PC fan

Modre LED na krovu je znak za Ventilator Moči Hrupa Filter delovni pogoj.Če LED-strobe očitno ali impulzni off, priporočam, da ne uporabljate te Fan Package: 1PC moč filter Odbora Malih Vetrnih Sladkorja


  • Številka Modela: 4Pin VENTILATOR Moč Filter
  • Največja Moč Na Kanal: NI MOČ
  • Kanali: 1
  • Blagovna Znamka: Kaisaya
  • Paket: No

Podobni izdelki

Uspešnice