1 Nastavite Prenosni Vretena Krožne Žage za Rezanje Plošč Izvijači hitroreznega Jekla Diamond Smolo Mlinček

1 Nastavite Prenosni Vretena Krožne Žage za Rezanje Plošč Izvijači hitroreznega Jekla Diamond Smolo Mlinček

SKU: b1248

Nov izdelek

€12.04 €9.40
Oznake: doma popravila, rezilo krožna žaga za les, dremel vretenu, screwdriv set, moč videl, strojno rezanje lesa, angl mlinček, obleko sonce, multi orodje, rezilo videl tabela.

Značilnosti:

*100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

*Smolo Cut Off Diski: Z nizko segrevanje in tanke rezalne linije, cut off platišča se uporabljajo za električni vrtalniki, visi mlinčki, električni mlinčki, itd.Lahko se uporablja za rezanje kovine, plastične mase, ohišje spremembe, tanek kovinski vezja in DIY proizvodnje po povezan z vretena in so idealne za oljčno rezanje.

*Hss Krožne Žage: ventilacijsko žage so hitroreznega jekla.Primerni so za rezanje lesa, plastičnih mas, aluminija zlitine, mehke kovine, itd.

*Diamantna Rezalna Kolesa: rezanje kolesa so izdelana iz super diamant.Z visoko rezanje učinkovitost, visoka vzdržljivost, stabilna kakovost, itd., primerni so za rezanje gem, jade in stekla.

*Odlično Orodje za DIY: Združljiv z večino moči, rotacijski orodja.Rezalno kolo set za rotacijske orodje, ki je primeren za rezanje lesa, plastike, gem, steklo, aluminij zlitine in jade.Odlično orodje, kot tudi odlično darilo za DIY.

Specifikacije:

*Barva: Kot Kažejo Slike

*Material: HSS, diamant, smole

*Velikost (Cca.) :

Smole Cut Off Diski Zunanji Premer: 32mm/1.26 v

Smole Cut Off Diski Notranji Premer: 3 mm/0.12 v

Smole Cut Off Diski Debelina:1 mm/0.04 v

HSS Krožne Žage Zunanji Premer: 22 mm/0.87 v, 25 mm/1in, 32mm/1.26 v, 35mm/1.38 v, 44 mm/1.73 v, 50 mm/2v

HSS Krožne Žage Notranji Premer: 6,35 mm/0,25

Diamantno Rezanje Kolesa Zunanji Premer: 22 mm/0.87 v

Diamantno Rezanje Kolesa, z notranjim Premerom: 3 mm/0.12 v

Opomba:

1. Pri uporabi smolo cut off diski, prosimo, vstavite diske na koncu vretena toliko, kot je mogoče, in rotacije, hitrost ne sme biti preveč hitro, da ne povzroči zlomljeno palico in ukrivljeno palico.Hranite diski, ki je pravokotna na predmete, da se zmanjšanje ko rezanje.

2. Pri uporabi HSS krožne žage, vrtenje hitro je treba počasi, prosimo, vstavite rezila na koncu vretena.Ker je težišče na sprednji konec je veliko težji, pri visokih hitrostih, vztrajnost bo spremenilo skladbo!Zato vretena mora biti vpet v mestu.

3. Pri uporabi diamant rezalna kolesa, vijake na vretena je treba priviti in električni mlinček hitrost ne sme biti preveč hitro.Upoštevajte varnostne ukrepe.

Vsebina Paketa:

20 * Smolo cut off diski

10 * Diamantna rezalna kolesa

6 * HSS krožne žage

6 * Vretena

2 * Izvijači

Opomba: realne barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.


  • Blagovna Znamka: NEWONE
  • Uporaba: Domov DIY
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Številka Modela: Žage
Mara More26 2021-01-29 The top 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice