Askorbinska Kislina (Vitamin C E300 1 kg

Askorbinska Kislina (Vitamin C E300 1 kg

SKU: b852

Nov izdelek

€34.33
Oznake: sepi beli prah za beljenje kože, kože, vitamin, Koreja, kisline v prahu, c serum, JAPONSKA, kislina kojic v prahu, ascorb, gel za ultrazvok, Žarnica.

Aditiv Za Živila Ime: Askorbinska Kislina (Vitamin C

Komponenta Seznama: Askorbinska Kislina

M Oznaka: E300

Neto Količina: 1 kg

Fizične Strukture: V Prahu

Veliko: Nazaj v smislu sledljivost, vse Surovine In embalažo, ki veliko številke zapisov.

Izdelek veliko število, se nahaja na embalaži izdelka.

Aditiv za živila Funkcijski Razred: Varčevalcev Kovinski Priključki Moke predelovalnih sredstev Kisline in sredstva za uravnavanje Kislosti Antioksidanti

Aditiv za živila, Ki je Bil Izpeljan Iz Imena: Koruza

Aditiv za živila Eklenebileceği Živil: turške Hrane Codex Živila Yönetmeliği'nde in vertikalno tebliğlerde v skladu s predpisi, dovoljeni končnih izdelkov, ob upoštevanju omejitev uporabljajo.Uredbe in tebliğlerde zahtevane informacije ulaşılamadığında, povezane z vašo državo zakonodaja, da regulator danışılabilir.

Posebna Shranjevanje/Pogoji Uporabe: Prosimo, hranite v suhem in hladnem zaprti.

Hrana Işletmecisinin Komercialne Naslov in Naslov: Smart Kemičnih Tic.In Med.Ltd.Ltd.Egejskem Industrijsko Mesto Balatçık Mah. 8901/3 v.No:3/3AO Çiğli/Izmir prostorov.

Proizvajalec Registracijska Št.: TR-35-K-047442

Poreklo: Turčija (Hrana je glavna sestavina izvora, končni izdelek menşeinden je drugačen.)

Navodila za uporabo: turške Hrane Codex Aditivi za Živila, v skladu s Yönetmeliği'ne, ki so proizvedene ali načrtovano proizvodnjo končnega izdelka, povezane z vertikalnimi tebliğlerde Mesto območju; eklenebileceği živila, pogoji uporabe, največje količine in glede na omejitve, je treba uporabiti.

Turčija v državah, razen uporabo planlanıyorsa zadevna država pravne predpise je treba upoštevati.

Zmogljivosti proizvoda, proizvodne zahteve, strojev in opreme, gradnja in predstave, sezonskih vplivov in drugih, se lahko razlikujejo, odvisno od surovin.

Najbolj primerna uporaba znesek, preden brez imenovanje, turške Hrane Codex Živila Yönetmeliği'nde belirtilen omejitve v pogled na stvari, minimalne miktarlarla preizkušnjah je treba.

Uporabite Površina/Prodajo Cilj: Uporabe v hrani.

TEHNIČNE INFORMACIJE: Askorbinska kislina, voda eritilebilen in veliko naloga je vitamin.Večina živali in rastlin, njihove C vitaminlerini glikozdan proizvodnjo.Ljudje, nekaj sadja netopirji in za človeka kot primatov C vitamina üretemediklerinden ta hranila zahteva, da sprejme.

Vso svežo zelenjavo, sadje in meso količina, ki vsebuje vitamin C. Vendar pa C vitamin, ki je toplotno občutljiva, ker med kuhanjem hitro poslabša.

Gostota 1.65 g/cm3 , 189 O Na erir in 192 O se Začne slabšati na.

Uporablja:

Askorbinska kislina kisika zaradi zadržati, ki se uporablja kot antioksidant.Maziva in olja hranil dolgo dolžina kabla zaviti, Bela zelenjave in sadja kararmasının uporabljajo za preprečevanje.

Tudi hitro hlajenje.Zamrznjeno sadje, taljenje med naravne barve in vonji se razveljavi.

Dgorgement tik pred, to sadje čisto askorbinska kislina, se je pridružil te pomanjkljivosti bi lahko preprečili.Kot rezultat tega procesa, kisika jih je menilo, da askorbinska kislina in nezaželenih sprememb ne.Na ta način zamrznjene marelice, breskve, jabolka, grozdje, banane, hruške, kot so ananas sadje, askorbinska kislina, ki se uporablja kot antioksidant.

Iz askorbinska kislina veliko preparatta, hrane in pijače vitamince zenginleştirilmesinde uporablja.

C vitamin, kislo okolje med proizvodnjo sadnih sokov, ki je dokaj stabilna.To stabilnost citrat in flavanoid učinek okrepili.

Mesni izdelki, kakovostno, da se zmanjša koncentracija nitrit je potrebna za roza barve, ki se uporablja kot zmanjšanje agent in sodobne se uporabljajo tudi pri proizvodnji kruha.

Navedene Po E NTEGRA


  • Blagovna Znamka: TiTo

Podobni izdelki

Uspešnice